Translate

неделя, 10 ноември 2013 г.

За Докторката

Откакто бебчо се роди естествено всеки месец сме на доктор за консултация и ваксинация :) И понеже нашата докторка е много внимателна и спретнах една картичка - но сама картичка е чак за празника на здравния работник 7 април. Плюс картичката - докато се друсаме и приспиваме с малкия - съчиних на докторката едно стихотворение. Лошото е,че като си наумя нещо и трябва да го направя веднага или поне в най-скоро време - така че тази картичка трябва да чака 6 месеца - дано да сме живи и здрави до тогава :)
Картичката е подходяща за Забавлятелство Двадесет и пето: "Да избягаме от стандарта" на Мър-мяу, а също и за Card Mania CMC# 33 Anything Goes / Всичко е позволено.

4 коментара:

  1. Наистина нестандартна и интересна картичка! Благодаря ти, че ни показа в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване
  2. Ох, много готина идея, а стихчето е просто много мило и подходящо! Благодаря ти, че се включи още веднъж в предизвикателството на Card Mania. Винаги, когато можеш си добре дошла при нас.

    ОтговорИзтриване
  3. Харесва ми :). Нестандартно и идейно. Дано не забравиш къде си я сложила до 7 април (аз бих забравила :) ). Има много време, но пък поне ще си сигурна, че имаш с какво да зарадваш докторката. Аз редовно оставям близките си без картичка, защото в последния момент нямам време.

    ОтговорИзтриване