Translate

неделя, 3 ноември 2013 г.

Снежен човек

Зная, че е още рано за сняг, навън времето е слънчево, но аз по от рано започнах да се подготвям за зимните празници. Все по малко имам време да се занимавам с моето хоби. От юли месец семейството ни се увеличи с още един челен - малкият Здравко. Разликата с батко му е 13 години и сега всички отново се суетим около бебока. Много, много съм щастлива. Но да се върна към снежния човек - той е за "Забавлятелство Двадесет и пето: "Да избягаме от стандарта" на Мър-мяу, както и за Card Mania CMC# 33 Anything Goes / Всичко е позволено и за TokBobok TBC# 6 - Christmas / Коледа, а ето го и него, всъщност те са два:
Надявам се идеята за снежен човек да се хареса и на вас. Хубав ден!

7 коментара:

  1. Чудесни снежковци! Много оригинални и симпатични :). Честита радост вкъщи. Това е страхотна новина. Да сте много здрави и щастливи и скоро да имаш повече време и вдъхновение за хобито си :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита радост! Красотата е навсякъде около теб, както с бебока, така и с тези красиви снежни човеци.Благодаря ти, че ни ги показа в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване
  3. И друг път съм виждала подобни картички и винаги много са ме забавлявали и са ми харесвали.

    Твоите снежни човеци определено ме усмихнаха!

    Честита ви радост, а хобито - то няма да избяга - радвайте се сега на малкото човече!

    ОтговорИзтриване
  4. Много са готини и идейни! Бъдете здрави всички! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Освен прекрасни снежковци, при теб има и още едно човече, което съм сигурна, че заслужава вниманието, с което го обсипвате! Честита ви радост! Благодаря, че все пак намери време, за да се включиш в предизвикателството на Card Mania. Успех и с удоволствие ще те очакваме при нас винаги, когато можеш.

    ОтговорИзтриване
  6. Честита Ви радост голяма! Само хубави моменти, никакви болести и проблеми!
    Много хубави снежни човеци!!! Успех!

    ОтговорИзтриване