Translate

неделя, 4 септември 2011 г.

Чисто бяла картичкаКато видях какви красоти са сътворили момичетата (отново имам проблем с това да коментирам, тези страхотни картички - не ми позволява нета), се чудя дали да публикулам това. Но така и така съм я направила вече........
Ще участвам в две предизвикателства, макар, че при Картичкофуриите намя смисъл :-(
Картичкофурийско предизвикателство № 82 "Чисто бяла картичка"
Hobbisimo - Седмица 6 - Скеч

3 коментара:

 1. Картичката е много хубава , но може би трябва да я снимаш още малко :) Успех мила!

  ОтговорИзтриване
 2. Как така да няма смисъл - има и още как ;) Картичката е чудесна и заслужава да бъде видяна! Справила си се чудесно, Петя - Благодаря ти, че се включи ;)

  ОтговорИзтриване
 3. Картичката е чудесна..Направила си я специално за предизвикателството на Картичкофуриите и отговаря на всички условия. Със сигурност има смисъл да участваш..- справила си се чудесно!
  Пожелавам ти успех от сърце!
  ..
  Между другото.. не се подценявай..Вижда се,че влагаш любов и старание в изработването на картичките. Всяка следваща е по-добра.. Смисъла е тъкмо в това..и..ДА..има смисъл да участваш в предизвикателствата.. Победителя е само един, и много истински изящтни картички, ще останат без награда, но..със сигурност правенето им е донесло удоволствие на автора им и ги е направило поне малко по-добри в картичкоправенето.. Прегръщам те..

  ОтговорИзтриване