Translate

сряда, 20 юли 2011 г.

Пънч манияИ на къде без добрия стар перфоратор.

С тези две идентични картички се включвам в предизвикателството на Двете Елши - "Пънч мания".

9 коментара:

 1. Много ми харесва колко много неща си използвала за направата на картичките, а си успяла да запазиш баланса и не са станали претрупани:) Да си призная на мен жълто-зелената повече ми хареса като цветова комбинации, но и двете са супер сладки:)

  ОтговорИзтриване
 2. Ейй, събрала си добра колекция от пънчове :)
  Наистина картичките са спретнати, в смисъл, че имат чиста, завършена визия, въпреки многото пънчове.. а зелената и на мен ми харесва повече, просто на другата цветът е някак наситен, силен и ангажиращ :)
  Успех ти желая!

  ОтговорИзтриване
 3. Много са сладурски и двете!Аз обаче си падам по светлите цветове и зелената ми допада повече!По свежарска ми е!
  Успех!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря за хубавите думи ДАМИ! И трите сте ми обект за подражание, така че аз съм много благодарна на вашите съвети и напътствия.

  ОтговорИзтриване
 5. Чудесни, свежи, летни картички! И на мен слънчевата ми харесва повече:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Много сладурски картички, нежни са с този печат! А относно използването на пънчовете подкрепям дамите напълно - много красиво и балансирано!

  ОтговорИзтриване
 7. Чудесни картички, тази в жълто и зелено ми допадна страшно много! Разходих се и назад ....всичко, което съм пропуснала е много красиво! Поздравления! И успех в предизвикателствата!

  ОтговорИзтриване
 8. Май им хванах цаката на коментарите! Само ако знаеш откога следя блога ти и се удивлявам на чудесните идеи и творения, които имаш, а щом реша да пиша и удрям на камък. Надявам се вече да не е така. Наистина последните картички са много свежи и носещи настроение. Но такива са и всички останали, така че продължавай в същия дух.

  ОтговорИзтриване
 9. Много благодаря за прекрасните думи! С тези картички малко се доближих до всички вас!

  ОтговорИзтриване