Translate

събота, 23 април 2011 г.

В началото
Моето начало започна със силуетното изрязване. Един такъв нежен силует на дама много контрастира на бялата картичка. Така с подобна картичка запомна всичко.....
С тази красива дама ще се включа в предизвикателството на Маги в сайта на картичкофуриите: "Картичката, с която започна всичко".

7 коментара:

 1. Много нежно стои силуета върху бялата основа. Сигурно изрязването е доста трудоемко?!
  Благодряти за участието в предизвикателствотомипри Картичкофуриите!

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми хареса идеята за съчетаването на силует върху контрастна основа. Мисля да пробвам и аз нещо такова. Дано да ми се получи, защото ми харесва и мисля, че могат да се получат оригинални неща!
  Лек и успешен ден!

  ОтговорИзтриване
 3. И аз много харесвам силуетите, но не съм пробвала! Наистина страхотна картичка! Нежна и въздействаща! А мигличките са толкова сладки, че имам чувството, че всеки момент ще запърха с тях!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ви момичета!
  Morgiana, никога не е късно да се опита, аз самата едва в края на миналата година опитах за първи път и специално на мен смого ми хареса има и силуети на велики личности - много сполучливи са на Че Гевара и Айнщайн - аз съм публикувала моите работи, но някой ако желае шаблони може и тях да публикувам или да изпратя на email.

  ОтговорИзтриване
 5. Много е стилна тази картичка! Елегантно и загадъчно! :)

  ОтговорИзтриване