Translate

вторник, 22 март 2016 г.

Пролет

Пролетта дойде и при мен. Ето какво сътворих. Гледах, гледах и накрая се реших и аз да направя такава картичка-кутийка. Естествено - главата на овенчето е с пружинка и се поклаща.
The Crazy Challenge - CCH #218 - Flowers Card Mania - CMC#78 Polka Dots and/or Stripes / "Точки и/или чертички"

сряда, 16 март 2016 г.

Слонче - Elephant

За втория рожден ден на моята племенничка направих тази картичка. Урока за самата картичка е от тук. А идеята за клатещата се главичка на слончето от тук. Вместо оригинален Action Wobble Spring - гледах урочета как да си го направя сама и се получи - само жалко, че няма как да се види на снимките.
Включвам я в предизвикателството Card Mania - CMC#78 Polka Dots and/or Stripes / "Точки и/или чертички".

вторник, 15 март 2016 г.

Албумче за втория рожден ден

Тези дни успях да завърша и албумчето за втория рожден ден на малкия ми син, нищо, че след около четири месеца, живот и здраве, ще навърши три годинки.
Албумчето ще включа в: Card Mania - CMC # 78 полка точки и / или Stripes / "Точки и / или чертички" и The Crazy Challenge - CCH #218 - Flowers.

Едно забравено албумче

Албумчето го направих по Коледа, за подарък на моите родители. Албумчето е направено по урочето на Ем. Ем много ти благодаря, урочето е страхотно!
Предизвикателството, в което ще включа албумчето е на Card Mania - CMC#78 Polka Dots and/or Stripes / "Точки и/или чертички" .