Translate

неделя, 24 февруари 2013 г.

Картички с мартенички и още мартенички

Картичките с мартеничките са, както се вижда за две малки момиченца и за едно момченце. Този път реших мартеничките да бъдат съпроводени и с картички. Картичките са забавни и много се надявам наистина да им харесат. Те отиват и в Картичкофурийско предизвикателство 157 "Картичка-мартеничка". За декорацията на картичките използвах подаръка на Мър-мяу - от Забавлятелство Петнадесето - за което още веднъж БЛАГОДАРЯ! А ето и какви мартенички ще изпратя на мама и тати, и баба и дядо във Враца. А техниката взех от крокотак.

неделя, 10 февруари 2013 г.

Мъжка картичка

Картичка за момченца - Картичкофурииско предизвикателство 155 - Мъжка картичка.

Различният цвят на любовта

Скоро се сдобих с ново печатче и ето го тук - включвам го в картичката за Картичкофурийско предизвикателство 154 "Различният цвят на любовта".

Детски подвижни картички

Много ме грабна предизвикателството на екипа на Мър-мяу - "Раздвижи се!". Тези две картички ще бъдат четвъртото ми участие в това предизвикателство. Но ако ми хрумне някоя друга идея - ще си премахна някоя от публикациите за да мога отново да се включа. Това предизвикателство ме събуди от няколко-месечният ми сън. Мър-мяу - Забавлятелство Шестнадесето: "Раздвижи се!" Щурото предизвикателство - #138 "For a Birthday" / "За Рожден Ден" Ето и клипче с тези картички: http://www.facebook.com/photo.php?v=540872235944374¬if_t=like

неделя, 3 февруари 2013 г.

Слайд картичка

Мър-мяу - Забавлятелство Шестнадесето: "Раздвижи се!"; Картичкофурийско предизвикателство 153 "Детски рожден ден";

Картичка за мъници

Малък сладък хипопотам за малки и големи с шейкър елементи и малки парченца за: Картичкофурийско предизвикателство 153 "Детски рожден ден"; Мър-мяу Забавлятелство Шестнадесето: "Раздвижи се!"; Хоби предизвикателство №31 „С парченца хартия/Paper Piecing“.

Рожден ден!

Една подвижна картичка и към нея подвижна покана.
Тези две картички ще включа в: CCH # 137 Party time, а от предизвикателството на Мър-мяу Забавлятелство Шестнадесето: "Раздвижи се!" ще се опитам да се изключа.