Translate

неделя, 18 март 2012 г.

Кутийка-шапка






Ето една кутийка за дама. Тя е за Краси и нейното Хоби предизвикателство № 8 Подарък за нея. Много отдавна бях си намислила да пробвам шаблонна за тази кутийка, а сега ми се отдаде възможност, за което много благодаря.
Шаблончето можете да изтеглите от ТУК.
Панделката от тюл и мрежа бях направила за друга картичка назад във времето, но там някак си непасна и я бях прибрала, но ето, че и на нея и дойде времето. Картона, от който е направена шапчицата е един от първите, които си купих преди две години, когато започнах да се занимавам с картички. Мисля да включа кутийката и в
Картичкофурийско предизвикателство № 108 „Назад във времето, когато.....”

6 коментара:

  1. Страхотна кутийка! Поздравления и успех!
    Благодаря за шаблона:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна идея и перфектно изпълнение! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво! Много идейна кутийка! И прекрасно изпълнение! Да не говорим колко приятна изненада ще бъде за получателката си една толкова красива "шапка"!

    ОтговорИзтриване
  4. Кутийката безспорно е чудесна, но има завъртулка изрязана на машина /ако греша, моля да ме поправиш/, цвете, което не е направено на ръка и дизайнерски картон ;( Въпреки това Благодаря за участието с тази прекрасна шапка ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Много красива кутийка с чудесна панделка от тюл и мрежа! Много ми харесва идеята ти да "скриеш" малко подаръче в..."Шапка"!
    Благодаря ти за шаблончето и за това,че се включи в Хоби предизвикателство № 8 "Подарък за НЕЯ"!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна идея за подаръчна кутийка!

    ОтговорИзтриване